Om Adrians Turistfart A/S

 

Adrians Turistfart blev grundlagt af Jan Adrian Petersen i starten af 1976. Forinden havde Jan kørt som buschauffør for vognmand Kirkegård i Frederiksværk Turistfart, og da denne ønskede at afhænde sin busvirksomhed købte Jan Adrian en af busserne og startede for sig selv.

I de næste år blev der mere og mere efterspørgsel og vognparken blev stille og roligt udvidet. I 1982 var forretningen blevet så stor, at der blev lejet et værksted og en fast mekaniker blev ansat. Pladsen blev dog efterhånden for trang og i 1986 opførtes vores nuværende værksted, kontor og bolig på industrihaven 10-12 i Frederiksværk.

Firmaet ledes stadig af Jan Adrian Petersen, og efterhånden som årerne er gået, er hans to sønner Henrik og Hans også kommet med i firmaet. Jan Adrian Petersen startede allerede i 1966 som 18 årig, med at køre med lastbil over alt i Danmark og Europa. Han fik derfor tidligt en meget stor erfaring i kørsel til lande i Europa som senere kunne bruges på buskørsel.

Med årerne har forretningen på det grundlag udviklet sig sådan, at der udføres næsten alt slags buskørsel både lokalt, samt rejsekørsel i Danmark og udlandet. Vores mål er at give kunderne en sikker og stabil betjening til en fornuftig pris

   Parade

 Turistbusserne 2007.

  Luftfoto

 Pladsen set fra luften cirka 1999.